Een spannende wereld. En hoopvol tegelijk!

Welk (praat)programma je ook aan zet, het staat bol van de problemen. De problemen van de wereld komen steeds prominenter in beeld. Je kunt er bijna niet meer omheen en als het je vastgrijpt verlamt het je tot gelatenheid, apathie en depressieve gevoelens. Hoe komen we hier in hemelsnaam uit?

Als je de inleiding leest, lijkt dit een deprimerend verhaal te worden. Maar niets is minder waar; er is alle reden voor een hoopvolle toekomst waarin we de problemen die we nu ervaren achter ons kunnen laten.

Om dit te kunnen doorzien wil ik je de komende weken meenemen in de bril hoe ik naar de wereld kijk. In de serie ‘Transformatie van de wereld’ neem ik je bij de hand om stap voor stap een hoopgevende bril samen te stellen. Wanneer je die bril eenmaal hebt opgezet, zul je nooit meer anders willen. Er is namelijk alle reden voor hoop op een prachtige toekomst. Ga met me mee op reis en aanschouw de geboorte van een nieuw tijdperk.

Warme groet,
Benno Rijpkema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s