Waarom zijn overtuigingen zo belangrijk voor jou en mij?

Ik kan hier een heel verhaal houden, maar eigenlijk heeft Mahatma Gandhi het al prachtig verwoord in onderstaande vers.

Overtuigingen worden je Gedachten
Gedachten worden je Woorden
Woorden worden je Daden
Daden worden je Gewoonten
Gewoonten worden je Waarden
Waarden worden je Bestemming

– Mahatma Gandhi –

Tijdens de Advanced opleiding van PSYCH-K® kreeg ik opnieuw bevestigd hoe belangrijk overtuigingen voor jou en mij zijn; het betekent het verschil tussen alles en niets. Overtuigingen bepalen welke resultaten jij en ik boeken in de wereld. Je bestemming volgens Gandhi.

Wat is PSYCH-K®?

De Advanced opleiding van PSYCH-K® is een verdiepende opleiding van vier dagen waardoor ik nog beter mijzelf en anderen kan ondersteunen (faciliteren) bij het veranderen van hun overtuigingen. En dus met het veranderen van de bestemming. De methode richt zich op de overtuigingen die je helpen te bereiken wat je wel wilt. Het is geen methode die diep psychologisch achterhaalt waarom bepaalde overtuigingen zo geworden zijn zoals ze zijn, maar richt zich op het veranderen (herprogrammeren) van belemmerende in stimulerende overtuigingen. Bovendien kan je met deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen. Heel bijzonder om te ervaren kan ik je uit eigen ervaring vertellen.

PSYCH-K® maakt het veranderen van overtuigingen snel, eenvoudig en bereikbaar voor iedereen.

Met behulp van PSYCH-K® overschrijf je verouderde en belemmerende overtuigingen op onderbewust niveau. Was je bijvoorbeeld bang om voor een groep te staan? Of heb je last van de buurman? Na een PSYCH-K® Balans (zo noemen we dit) is de angst verdwenen en kun je zonder stress rustig overleggen met je buurman.

Het mechanisme achter PSYCH-K® kennen we nog niet exact. De theoretische uitleg die we gebruiken om woorden te geven aan dit fenomeen is dat de kwaliteiten van de linker- en rechterhersenhelft in balans worden gebracht. Hierdoor creëren we een hele-brein-staat. Aangezien we de wetenschappelijke verklaring hiervoor nog niet hebben, nemen we voor nu genoegen met een gevoel van verwondering en dankbaarheid dat het zo makkelijk is je belemmerende overtuigingen en stress te transformeren. Dr. Bruce Lipton, celbioloog, heeft op celniveau al bijzondere waarnemingen gedaan na een balans. Hij geeft in het onderstaande filmpje een prachtige uitleg van de methode en waarom PSYCH-K® voor hem zo goed werkt.

Wil jij zonder stress door het leven?

Als je het bovenstaande filmpje goed hebt bekeken, kan ik mij voorstellen dat je nu besluit een andere bestemming te willen hebben. Zo verging het mij in ieder geval wel. Inmiddels ben ik opgeleid als Facilitator om jou te mogen faciliteren bij het veranderen van jouw belemmerende (onbewuste) overtuigingen in stimulerende overtuigingen.

Neem contact met me op als jij verandering wilt

Wil je meer informatie wat deze methode voor jou kan doen?
Mail me en ik neem contact met je op.

Warme groet,

Benno Rijpkema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s